Over ons

Welkom

Welkom bij Van den Biggelaar Schilder- en decoratiewerk. Met inmiddels zo’n 45 jaar ervaring in het schildersvak staat kwaliteit en passie hoog in het schilders vaandel. Van het plaatsen van isolatieglas, wandbekleding, schilderwerkzaamheden en reparaties en/of het  herstellen van al het houtwerk rondom uw huis of bedrijfspand. Dit geldt natuurlijk ook voor alle binnenschilderwerkzaamheden.

Passie voor
kwaliteit

Een echte passie van mij is om iets ouds weer als nieuw te maken. Ik heb mezelf dan ook gespecialiseerd in het herstellen van kozijnen, het inzetten van nieuwe delen in bestaande kozijnen etc.  

Met zorgvuldig vakmanschap worden verweerde en beschadigde kozijnen nieuw leven ingeblazen, waarbij oude details worden gerepareerd en authentieke materialen worden gebruikt. Deze restauratie herstelt niet alleen de oorspronkelijke charme van het gebouw.

Biggelaar Schilderwerk - Over ons - Harry van den Biggelaar3
Biggelaar Schilderwerk - Over ons - Harry van den Biggelaar

Geen klus
te gek

Voor zowel binnen- als buitenschilderwerken ben je bij Harry van den Biggelaar aan het juiste adres. Met pure passie voor zijn vak zorgt hij voor een ultiem eindresultaat. Of het nu gaat om het herstellen van houtrot, schilderwerk of juist het behangen van je kamer voor alle klussen staat Harry voor je klaar!