Projecten

Onze
schilderprojecten

Welkom bij de galerij met schilderprojecten! Ik ben trots op de vele succesvolle schilderprojecten die we hebben afgerond voor vele tevreden klanten. Blader door deze pagina om een glimp op te vangen van het vakmanschap en de diversiteit van de projecten die ik heb afgerond. Of je nu op zoek bent naar interieurschilderwerk, buitenschilderwerk, decoratieve afwerkingen of kozijnrestauratie, ik sta voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Professionele
interieurschilderwerk

Voeg een vleugje persoonlijkheid en stijl toe aan jouw interieur met ons professionele interieurschilderwerk.

Bekijk de foto’s van prachtig geschilderde woonkamers, slaapkamers, keukens en meer. Of je nu kiest voor zachte pasteltinten, gedurfde accentmuren of een tijdloze neutrale kleurenpalet, ons team staat klaar om jouw binnenruimte om te toveren tot een oase van schoonheid en comfort.

Biggelaar Schilderwerk - Binnen 2
vd-biggerlaar-buitenschilderwerk-na

Krachtig
buitenschilderwerk

Geef jouw huis een nieuw leven met onze het mooiste  buitenschilderwerk.

Bekijk hieronder de foto’s van de buitenschilderprojecten en zie hoe we de buitenkant van verschillende woningen compleet hebben getransformeerd. Van het opfrissen van gevels tot het restaureren van houten details, we hebben de expertise om uw exterieur weer in topvorm te brengen en te beschermen tegen de elementen.